De Gilden
Bestemmingsplan Kievitstraat krijgt doorgang
01 februari 2019

Bestemmingsplan Kievitstraat krijgt doorgang

KAMPEN - Na jarenlang een vlakte met puin en onkruid te zijn geweest, wordt de hoek van de Kievitstraat en Haatlanderdijk in Kampen aangepakt. Donderdagavond 31 januari gaf de gemeente een akkoord wat betreft het bestemmingsplan voor de locatie.

Belangrijk hierin is de aansluiting met het bedrijfsterrein Haatland en de aansluiting met woongebied aan de Kievitstraat. De Ambacht Ontwikkeling BV heeft inmiddels een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de bouw van 34 garageboxen en 6 opslaghallen voor woon-werkkavels ingediend.

De woon-werkkavels en de garageboxen gaan de woonwijk vormen de verbinden met het bedrijventerrein Haatland. De kavels worden voorzien van een bedrijfsruimte van 90 à 110 m². Wat de woon-werkkavels aantrekkelijk maakt voor zzp’ers is dat de bedrijfswoningen in eigen beheer gerealiseerd kunnen worden door de koper. Ook de ligging van de 34 garageboxen is ideaal voor particulieren en zzp’ers. Omdat de garageboxen zo dichtbij Brunnepe, Hagenbroek en de Hanzenwijk komen te staan, hebben particulieren hier de unieke kans om dichtbij hun eigen opslagruimte te kopen.

De Ambacht Ontwikkeling BV verwacht rond de bouwvak te kunnen starten met de bouw van de garageboxen en opslaghallen. De woon-werkkavels en garageboxen gaan vrijdag 1 februari in de verkoop op Funda.nl.

Wie meer wil weten over de woon-werkkavels en/of garageboxen, kan terecht bij Renes Makerlaardij.

Terug