De Gilden
36 woningen Kampen opgeleverd

36 woningen Kampen opgeleverd

In de wijk Onderdijks in Kampen zijn in opdracht van De Bemog recent 36 woningen van het type Knotwilg en Zonnehoed opgeleverd. 

De Woningen
Deze woningen gelegen aan de Delta zijn overduidelijk “familie” van de woningen die al gebouwd zijn aan de overzijde van de straat. Het zijn ruime woningen met een (beuk)maat van 6,00 bij 10,00 meter. Ze hebben een indeling met de woonkamer gelegen aan de tuin welke op het noordwesten is gelegen. De keuken en eethoek zijn aan de straatzijde gesitueerd. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Op de 2e verdieping is een ruime zolder met vele gebruiksmogelijkheden zoals extra kamer, hobby- of bergruimte etc. 

Energie zuinig wonen 
De woningen voldoen uiteraard aan de laatste voorschriften van het Bouwbesluit wat inhoudt dat ze uitstekend geïsoleerd zijn en een laag energieverbruik hebben. Optioneel kon er gekozen worden voor (extra) zonnepanelen op het dak waardoor de bewoners op eigen woning een groot deel van benodigde elektra, zowel gebouw- als gebruiksgebonden, kunnen opwekken. Op deze wijze beperken zij de woonlasten in belangrijke mate.Terug